Двокорак ка остварењу снова, уз асистенцију компаније Mozzart! Дјечаци и дјевојчице који сањају да крену стопама славних кошаркаша окупљени су у клубу Соколац.

Тим стручњака овог клуба протеклих осам година вриједно ради са 60 младих, талентованих кошаркаша. Како би им дали подстицај да буду што бољи на тренинзима и утакмицама, компанија Mozzart донирала им је нову опрему.

– Дјеца су одушевљена и са нестрпљењем су чекали нове дресове и дуксеве. Веома се захваљујемо на овој подршци компанији Mozzart– каже Томислав Тамбурић, тренер КК Соколац.

Екипа КК Соколац подијељена је у селекције претпионири, кадети и јуниори… Док најмлађи вриједно тренирају и припремају се за прва такмичења, њихови кадети већ дају добре партије у Подручном кошаркашком одбору Романија-Херцеговина Кошаркашког савеза Српске.

Сезону су завршили на трећем мјесту, па им је жеља да у новој опреми из Mozzart-a освоје сам врх табеле…

Осим успона на табели, клуб има амбиције да омасови чланство, а акценат стављају на рад са дјецом како би кошарка у овом дијелу државе што више напредовала.

Подршку у напретку клубу дају Општина Соколац, Град Источно Сарајево, те пријатељи клуба. Њихов ентузијазам у раду са младим кошаркашима препознала је компанија Mozzart, чија донација много значи овом клубу.

-Са задовољством пружамо подршку младим и перспективним спортским колективима. Посебно нам је драго када видимо да клубови посвећено раде са младим спортистима, па се надамо да ће КК Соколац изњедрити будуће кошаркашке асове– каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних послова Mozzartа.