– Велике похвале за гостопримство и организацију. Први пут судим на МОСИ и одлично је искуство. Треба нам још више оваквих манифестација, казала је Александра Софрић из Добоја, судија у рукомету.

– Такмичења се одвијају по плану, нема никаквих потешкоћа, задовољан сам што се тиче организације – рекао је одбојкашки судија Вељко Митровић, који долази из Рудог.

– Велико ми је задовољство што сам добио позив од организатора да учествујем као делегат такмичења, гдје уопште долазим по први пут у Соколац. Видјети ову љепоту на једном мјесту, је заиста дивно. Често на турнирима гдје учествују професионалци, али гледајући данас ове такмичаре, па и дјечицу од 7 година, па стварно је љепота. Дивно ми је овдје и хвала на гостопримству- рекао је Врховни судија и генерални секретар стонотениског савеза БиХ, Сеад Пашић.

– Дошао сам на позив својих колега и пријатеља да будем дио једне престижне смотре спорта како би се ово такмичење провело у фер и коректној борби. Врло лијепи утисци, нарочито јучерашњи дан, велики број спортиста, што је похвално за цијели Соколац – истакао је судија из Високог Тољевић Ненад.

– У стрељаштву сам 50 година. Имам преко 40 учешћа на МОСИ и као судија и као учесник. Било је много резултата, најдраже ми је друго мјесту у појединачној категорији, које сам освојио на прошлим играма у Сокоцу – открио је Здравко Шубара који долази из Рогатице .