Човјек са аутентичном харизмом, омиљен на музичкој сцени, Џенан Лончаревић, на велико задовољство свих учесника и посјетилаца овогодишњих МОСИ, наступио је синоћ у Сокоцу и својим пјесмама, прожетим великом количином емоција, још једном доказао је зашто је један од највољених музичких извођача данашњице. Године успјешне каријере су иза њега, а пут до славе никада није лак.

– Тај пут живота не може стати у двије реченице. Моји пријатељи и ја смо на старински, мало културнији начин, дошли до жиже интересовања и свега што се зове естрада. Јако сам поносан на свој пут и што је публика која ме воли схватила да све радим срцем и душом. Радим на томе да свака пјесма едукује нове генерације – открио је Лончаревић.

На сцени и у приватном животу је исти, каже другачије не умије, јер све што је емоција то је Џенан. Зато не трага за пјесмама, већ га оне саме проналазе.

– Одлучио сам да докажем свима који живе у овом музичком лудилу које влада, да може проћи једна севдалинка. Харис Дубица је урадио дивну причу, тако да ћете у наредном периоду имати прилику да погледате оно што до сада нико није урадио а то је мини филм, који ће сажети све три пјесме, а једна од њих је и „Пијеш сине“ која је написана прије тридесет година.

За Лончаревића, Соколац је мјесто кроз које често пролази, а како нам је обећао сада ће чешће свраћати у срце Романије. Публици је поручио да ће наставити снимати добру музику и да се радује сваком пројекту.