У просторијама ВУБ-а, данас је одржан састанак чланова Извршног одбора 56. МОСИ „Cоколац 2019“. Надлежне комисије задужене за организовање игара извршиле су последње договоре.

Начелник општине Соколац и предсједник Организационог Одбора 56. МОСИ „Соколац 2019“ Милован Бјелица, у изјави за Инфо Центар, након састанка је рекао:

– Данас смо одржали још једну сједницу Организационог одбора на којој су чланови Одбора информисали присутне о својим задужењима, изнијели своја виђења, и све оно што је урађено у њиховој надлежности. Закључено је да је све спремно за одржавање 56. МОСИ „Соколац 2019“, да ће бити безбједност на високом нивоу, да су обезбјеђени смјештај и исхрана за све учеснике и да су спремни сви терени за одржавање такмичења.

Од 3. до 7. јула 2019. године Соколац ће по други пут бити домаћин спортистима 56. Међуопштинских омладинских спортских игара МОСИ, традиционалнне смотре, манифестације спорта и физичке културе општина учесница из Републике Српске, Федерације Босне и Херцеговине, Србије и Црне Горе.

Свечано отварање је сутра на стадиону Бара у Сокоцу.