Огорчени су били у Гласинцу послије меча у Чајничу. Досуђен пенал за Стакорину у судијској надокнади који, по ријечима из екипе са Сокоца, није постојао али и „квар” на камери у 89. минуту пробудио је сумњу у суђење Немање Јовичића. Издавана су саопштења, поменути дјелилац правде проглашен персоном нон грата на Сокоцу, бијес се није могао сакрити.

Страсти су се смириле (ако су) и у недјељу Гласинац на Бари дочекује Јединство из Бродца, лидера на табели друголигашког истока.

Блауграна ове сезоне на свом буњишту има покер побједа, срушили су Илићку 2:0, Подриње 6:1, Романију 5:1 те Младост из Рогатице 1:0. Желе петицу, желе доказати да играју фудбал.

Јединство је на челу табеле са 22 бода. У актуелном првенству гостовали су четири пута и остварили по два тријумфа и пораза. Побиједили су Рудара у Угљевику 3:1 и Младост у Гацку 4:3 а изгубили од Стакорине у Чајничу 0:2 и у Брчком од Илићке 1:2.

Домаћи позивају публику на стадион и траже подршку а ми се надамо да ће их адреналински набој држати и у недјељу (14:30) и да ће освојити сва три бода.