Футсалери Гласинца имаће најтежи могући задатак на старту Купа Босне и Херцеговине. Сокочани ће гостовати код актуелног првака Босне и Херцеговине, мостарског Старог Града.

Тренер Гласинца, некадашњи помоћник у репрезентацији БиХ, Предраг Добриловић, свјестан је чињенице гдје гостују, те истиче да је његовој екипи свакако задовољство играти овакву утакмицу.

– Најважније је да екипа има јаке утакмице. Тренутно, ми имамо пред собом најквалитетнијег противника на бх. футсал сцени. Сигурно да ће нам бити задовољство одиграти један овакав меч. Разлика у квалитету, и уопште организацији клубова, је прилично изражена, али ми ћемо одиграти најбоље што можемо и тражићемо своју прилику да направимо што бољи резултат. Пратили смо, наравно, сада екипу у Русији, одиграли су три јака меча и сигурно да и код њих има умора. Ја се надам да ће се моја екипа показати у лијепом издању и да ће бити то добра утакмица у којој ће публика имати шта да види, рекао је за портал Спорт ДЦ Предраг Добриловић, тренер Гласинца.

Утакмица ФЦ Мостар СГ – ФК Гласинац игра се сутра од 18.00 у УСРЦ “Мидхат Хујдур“, а меч суде Душан Берак из Требиња и Елвир Чилић из Јабланице.