Футсал клуб „Гласинац“ одржао је синоћ Извјештајну и изборну сједницу на којој је формирано ново руководство прволигаша из Сокоца, а за предсједника Управног одбора изабран је Радош Чолић.

Чолић је дугогодишњи члан и један од носилаца игре Гласинца, а након сједнице истакао је да му је част бити на челу једног од успјешнијих спортских колектива у Сокоцу.

„Прије свега желио бих исказати неизмјерну захвалност људима који су основали клуб и у претходних нешто више од десет година чинили пуно ствари како би унаприједили овај колектив и створили једног стабилног прволигаша, што Гласинац данас и јесте. Већина њих наставиће и даље активно да учествује у раду клуба, а уз енергију нових чланова вјерујемо да ћемо остварити зацртане циљеве и пробудити жељу код дјеце да крену играти мали фудбал“ казао је Чолић.

На сједници, која је почела минутом ћутања у частог једног од првих тренера клуба Драгана Бартуле Гале, осим избора Управног одбора, именован је нови сазив Скупштине Футсал клуба, чланови Надзорног одбора и секретар.

Функције предсједника и потпредсједника Скупштине у наредне четири године обављаће Никола Јоловић и Дарко Гашевић, а УО осим Радоша Чолића чине Предраг Добриловић, Јован Пандуревић, Митар Ђукић и Бојан Боровчанин. За секретара је изабран Драгиша Секулић.

Почетак футсал спорта у Сокоцу везан је за 2010. годину, а Гласинац се тренутно такмичи у Првој футсал лиги Републике Српске.