Број такмичара: 136
Број вођа екипа: 19
Број такмичара – ПАРА МОСИ: 6
Број вођа екипа – ПАРА МОСИ: 0
Руководство: 6+1

  • Спортске гране: атлетика, одбојка, кошарка, рукомет, стрељаштво, шах, планинарство, фудбал, мали фудбал, одбојка на пијеску, риболов, карате
  • Спортске гране – ПАРА МОСИ: стрељаштво, шах, пикадо, риболов

Општина Прибој се налази у југозападној Србији, на тромеђи Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине, и административно припада Златиборском округу. Према последњем попису Општина броји 27.133 становника! Сам град има 14.920 житеља и смештен је у Лимској котлини у дужини од 6 км, у компактну целину са напредним архитектонским решењима која га чине најурбанијим и најмодернијим центром у широј регији. Остатак општине чини очаравајућа природа, осликана разноликостима свих типова флоре и фауне у једном од најкомплекснијих рељефних и климатских дивирзитета код нас.

Због издашне природе, термалних извора и руде бакра, прибојски крај је био насељен пре више од 7000 година и још у праисторији се сврстао у светски врх заједница које су почеле топљење и експлоатацију метала, у једном од 3 најстарија рудника у Европи, руднику самородног бакра Јармовац код Прибоја. Своју следећу светску промоцију Прибој бележи 1153. године, када арабљански географ Ал Идризи на карту света, (један од ретких топонима на Балкану), уцртава Прибојску Бању као „утврђени град Баниа поред реке Лина“.

Прибој као град спорта има иза себе два века перманентног развоја спортске културе, у чему посебну улогу играју МОСИ. Као једни од три оснивача, спортисти Прибоја су и најуспешнији такмичари са 11 титула свеукупних победника, а ове године Прибој ће по 7. пут бити домаћин највеће смотре аматерског спорта у југозападној Европи. За око 2,300 учесника игара и рекордан број од 259 екипа, Прибој је уз помоћ Владе Републике Србије реконструисао комплетну спортску инфраструктуру, предузео максималне мере безбедности и припремио културно забавни програм за незаборавно дружење и атмосферу коју доноси чар игара, јединствен у спајању младих све три државе.