Екипа Јединства из Бродца данас у оквиру 2.кола гостује на врућем терену Гласинца. Сусрет на ,,Бари” без присуства гледалаца почиње у 17 часова и 30 минута.

– Очекује нас јако тежак и занимљив меч са екипом Јединства са којим увијек играмо неизвјесне мечеве. Ушли смо добро у првенство са побједом у гостима и данас желимо да потврдимо ту побједу из Чајница и останемо на првом мјесту на табели. Имамо на располагању све играче тако да очекујем један добар меч и наравно побједу нашег тима, истакао је чувар мреже Гласинца Милош Пајевић.

Тренер Јединства, Милорад Зеко Савић ће на располагању имати све фудбалере, појачане са два нова фудбалера, која су регистрована у овој седмици, тако да би тим требао бити јачи у односу на прошлу утакмицу. У клуб је дошао Милош Ђукић, доскорашњи играч Подриња из Јање. Тиму је из омладинаског погона прикључен Никоал Крсмановић.

-У Сокоцу смо увијек играли тешке утакмице, али смо остваривали и добре резултате. Надамо се да ћемо и сада направити повољан рМилош Ђукић из Подриња Јања, те езултат, а сматрам да би освајање једног бода био успјех, мишљење је секретара Вујадина Симића.