Протеклог викенда, на Равној Романији, код манастира Светог Георгија одржан је 8. Меморијал „Свјетлана Цеца Комленовић“ у планинарској оријентацији.

Овај меморијал се организује у знак сећања на изузетну, младу спортисткињу , скијашку репрезентативку РС и Би Х и планинарку која је трагично преминула након саобраћајне несреће 2011. године у својој 19. години.

Међу женским екипама тријумфовао је домаћин ПД „Гласинац „ са Сокоца у саставу Милица Делић, Снежана Боровчанин и Мирјана Комленовић које су стазу дугу 5000 метара прешле за 76 минута и пронашле свих седам контролних тачака.

У мушкој конкуренцији доминирали су такође такмичари ПД „Гласинац“ екипа коју су сачињавали Данило Делић, Жељко Комленовић и Лука Кезуновић , они су стазу дугу 6000 метара прешли за 45 минута и пронашли свих седам КТ.

По завршетку такмичења награде најбољима су уручили родитељи Свјетлане Цеце Комленовић , мајка Нада и отац Слободан.

Главни координатор такмичења и члан комисије за оријентацију при ПСРС, Жељко Делић је након такмичења истакао да је задовољан резултатима који су постигнути на захтевној стази а и свим осталим активностима везаним за Меморијал.

–Било је лепо време, па су такмичари имали одличне услове да покажу знање и физичку припремљеност. Иако је такмичење било Меморијалног карактера владао је прави такмичарски дух и резултати су за респект. Били на нивоу најбољих орјентиринг такмичења у РС а и БиХ. Посебну захвалност дугујемо и породици Комленовић , родитељима , сестри и браћи покојне Цеце за упешно провођење 8.Меморијала који ће верујемо у наредном периоду бити још успешнији и масовнији – закључио је Делић.