Рафална паљба Шуке-базуке по противничким мрежама наставила се и ове сезоне. Шест погодака из четири меча лоцирало га је на чело листе стеијелаца друголигашкиг истока, а гол-машина соколачке Блаугране скромно говори:

„Искрено, већ сам ушао у позне играчке године и играм, онако, за своју душу. Ријетко и тренирам, признајем, а у клубу покушавам помоћи млађим играчима да нешто науче. Играо сам у много клубова и стекао искуство које треба пренијети новим генерацијама. А у Гласинцу стварно има квалитетних младих фудбалера који ће за годину, двије, стасати у озбиљну екипу”.

Протеклог викенда прекинута је серија непобједивости у овом првенству. Вележ је у Невесињу славио 3:1.

„Одавно нисмо овако добро започели првенство. Велики је проблем што смо раније на гостовања ишли у комбинованом саставу. Ове сезоне смо комплетни путовали и освајали бодове. У Невесињу је та стара бољка дошла на видјело јер је недостајало неколико играча. Да смо били комплетни, гарантујем да би узели бод, ако не и сва три”.

Бара је постала неосвојива тврђава, поготово за фаворите.

„Имали смо неколико киксева прошле сезоне али смо се касније подигли и постали непремостива препека за све тимове. Не знам шта је разлог, можа клима не одговара гостима па их добијамо” кроз смијех каже Шука.

А каква клима влада у Гласинцу?

„Створили смо једну јако лијепу причу у којој је другарство и заједништво наша највећа врлина. Та позитивна енергија нас води од утакмице до утакмице и у већини случајева нам и доноси резултат”.

На Бару стиже Подриње из Тршића. Шта можемо очекивати осим твог гола?

„Као што рекох, на Бари смо одлични и ријетко ко се наигра. Можда ће звучати претјерано али ја обећавам побједу Гласинца. Вјерујем у нас”.