Момир Војиновић изабран је за новог предсједника Скупштине Омладинског фудбалског клуба „Гласинац 2011“ која је састављена од 21 члана, а на мјесто потпредсједника поменутог органа друголигаша из Сокоца изгласан је Момчило Вујичић.

На четворогодишњи мандат изабран је и нови сазив Скупштине састављен од активних фудбалера и тренера, бивших играча и других чланова спортског и друштвеног живота у Сокоцу.

„Одлуке донесене на засједању Изборне скупштине донесене су у складу са Статутом ОФК „Гласинац 2011“ и захвалио бих се новим члановима Скупштине на указаном повјерењу и на избору на мјесто предсједника. Током рада на сједници усвојен је Извјештај о раду клуба за период 2011. – 2020. година, а размотрен је и план активности око формирања Управног и Надзорног одбора“ изјавио је Момир Војиновић.

Војиновић истиче да је донесена одлука да се уђе у процедуру промјене назива клуба у ФК „Гласинац 1936“ јер историја фудбала Сокоца и „Гласинца“ није почела 2011. године.

„У наредном периоду припремићемо потребну документацију за промјену назива јер сви подаци, до којих смо дошли, указују да је ФК „Гласинац“ почео са радом 1936. године. У складу са тим, одлучили смо да одржимо једну изложбу о историјату Клуба на којој ће бити представљено више од 300 фотографија из блиске и далеке прошлости“ казао је он.

ОФК „Гласинац 2011“ такмичи се у Другој лиги Републике Српске – група Исток, а у тренутној сезони налази се на диоби првог мјеста лигашке табеле.