ФУТСАЛ КЛУБ ГЛАСИНАЦ

Основан септембра 2012.године

ГРБ

АДРЕСА

Марка Ећимовића бб

ТЕЛЕФОН

+387 (0) 65 081 472

E-mail

gsfc2010@gmail.com

Добриловић Предраг

+387 (0) 65 690 522

Тренер

Новости из клуба

206FanovaLajkuj
341PratilacaZaprati

Табела /1.МЛРС/

ТИМУТАПОБНЕРПОРБОД
КМФ Јахорина1242614
КМФ Полицајац12110133
КМФ Брод1101101
КМФ Невесиње1171322
КМФ Шампион1241713
КМФ Гласинац1271422
КМФ Котор Варош1231810
КМФ Брчко Здравље1271422

Распоред и резултати /1.МЛРС/

ДОМАЋИНГОСТЈЕСПРО
КМФ ГласинацКМФ Полицајац1:40:2
КМФ Брчко ЗдрављеКМФ Гласинац5:52:3
КМФ ГласинацКМФ Брод8:56:4
КМФ ГласинацКМФ Котор Варош5:47:3
КМФ ШампионКМФ Гласинац5:46:9
КМФ ГласинацКМФ Невесиње6:4/
КМФ ЈахоринаКМФ Гласинац4:3/