У складу са Одлуком Организационог одбора 56. Међуопштинских омладинских спортских игара „Соколац 2019“, начелник Општине Соколац и предсједник Организационог одбора упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ

Овим путем позивам власнике угоститељских објеката из Сокоца да узму учешће у организовању исхране за учеснике 56. МОСИ игара, које ће се одржати у нашем граду од 03.07.-07.07.2019. године. Уколико сте заинтересовани за пружање ове услуге, можете се пријавити Комисији за смјештај и исхрану у канцеларији ЈУ Туристичка организација „Соколац“, која се налази у згради Општине на другом спрату, сваким радним даном од 7.00 до 15.00 часова или путем телефона 057 444 822.

Коначну цијену оброка одредиће Скупштина МОСИ игара, а исте ће се кретати око 6 КМ за доручак, око 12 КМ за ручак и око 10 КМ за вечеру. Код Комисије за смјештај и исхрану можете преузети примјерак јеловника који је предвиђен за исхрану учесника 56. МОСИ игара.

Организациони одбор ће формирати Комисију која ће обићи угоститељске објекте и на основу увида извршити избор најaдекватнијих понуђача. Са изабраним понуђачима закључиће се уговор којим ће бити регулисана међусобна права и обавезе.

С поштовањем,

ПРЕДСЈЕДНИК ОРГАНИЗАЦИОНОГ ОДБОРА 56.МОСИ
мр Милован Бјелица