У складу са Одлуком Организационог одбора 56. Међуопштинских омладинских спортских игара „Соколац 2019“, Комисија за маркетинг и информисање, упућује

ЈАВНИ ПОЗИВ
ЗА РЕГИСТРАЦИЈУ МЕДИЈА

Позивамо вас да будете дио 56. Међуопштинских омладинских спортских игара (МОСИ) које ће се ове године од 3. до 7. јула одржати у Сокоцу.

МОСИ су јединствена прилика за развој младих спортиста и обухватају: васпитни рад, развијање и активно бављење спортом и физичком културом, изградњу материјалне базе физичке културе, развијање и ширење културе и заштиту животне средине.

Најважнији задаци МОСИ су: свестрано васпитање младе генерације, стална и систематска активност на масовном учешћу младих у јединственом планском систему такмичења са свим фазама предтакмичења на нивоу општина, обезбјеђење континуитета и масовности, тако да финални дио МОСИ као завршна смотра представља најидеалнију селекцију – репрезентацију општина учесница.

Жељно очекујемо учешће око 3000 такмичара и чланова делегација из 38 општина и градова из Републике Српске, Федерације БиХ, Србије и Црне Горе. Такмичења ће се одржати у 15 спортских дисциплина и 6 спортских дисциплина у оквиру Пара-МОСИ.

ИНФОРМАЦИЈЕ О РЕГИСТРАЦИЈИ МЕДИЈА

Само акредитовани медији и њихови представници ће моћи користити услуге медија сервиса, те вас молимо да се на вријеме акредитујете. Електронском процесу регистрације можете приступити путем сљедећег линка:

www.mosi.opstinasokolac.net/registracija-medija

Регистрацију је могуће извршити у периоду од 16.5. до 16.6.2019. године. Молимо вас да имате на уму да након 16.6.2019. године акредитација неће бити могућа.

Процес регистрације и акредитације је исти за писане медије и фотографе. Комисија за маркетинг и информисање 56.МОСИ „Соколац 2019“ гарантује заштиту података о личности.

Додатне информације о 56. МОСИ „Соколац 2019“ можете пронаћи на званичној веб страници:

www.mosi.opstinasokolac.net

Медијске услуге

Картица за идентификацију и акредитацију ће вам омогућити да пратите сљедеће догађаје:

 • Официјелна такмичења
 • Церемонију отварања и затварања
 • Церемонијe додјеле медаља

Акредитовани медији ће имати приступ:

 • прес центру
 • свим борилиштима
 • културно-забавном програму

Главни прес центар ће нудити низ услуга укључујући:

 • распоред такмичења
 • резултате такмичења (доступни online и у дневној медијској комуникацији)
 • конференције за штампу (ако су резервисане)
 • смјернице за медије (ако је потребно додатно појашњење)
 • информације о отварању и затварању 56. МОСИ
 • интернет

Преузимање акредитације

Након потврде ваше регистрације и давања вашег пасоша или личне карте на увид, своју акредитацију можете преузети у Главном прес центру на дан отварања Игара – 3.јула 2019.године.

Контакт

Уколико будете имали додатних питања, будите слободни контактирати Комисију за маркетинг и информисање на телефон број +387 (0) 66 937 508 или мејл адресу mosi@opstinasokolac.net

Контакт особа је Драган Реновица.

Вјерујемо да ћете уживати у времену проведеном у Сокоцу, општини града Источно Сарајево, познатој по оштрој клими и добрим домаћинима.

Добродошли у Соколац!

ПРЕДСЈЕДНИК КОМИСИЈЕ ЗА МАРКЕТИНГ И ИНФОРМИСАЊЕ
Зорица Мирјанић