Број такмичара: 38
Број вођа екипа: 5
Број такмичара – ПАРА МОСИ: 0
Број вођа екипа – ПАРА МОСИ: 0
Руководство: 2

  • Спортске гране: атлетика, одбојка, фудбал, риболов, бициклизам
  • Спортске гране – ПАРА МОСИ: нема

У средишњем горњем току ријеке Дрине налази се Горажде, један од најљепших градова у овом дијелу наше земље и пријератно привредно, административно и културно средиште цијеле Горњедринске регије.

Град Горажде је административни и културни центар Босанско-подрињског кантона, смјештен на обали ријеке Дрине у средишту њеног горњег тока, на источним обронцима планине Јахорине, на надморској висини 345м што условљава благу континенталну климу, кратке зиме и топла дуга љета. Град Горажде се простире на површини 248,8 км 2 а град окружују узвишења Мишјак на јуогзападу, Бисерна на југоистоку, Самари на југу, Губавица на западу и Површница на сјеверу. Између ових лијепих шумских предјела, пркосно и некада плаховито протиче љепотица Дрина. Долина Дрине је била главна раскрсница, односно саобраћајна артерија на подручју источне Босне. Важан је то пут за Приморје, Србију, Црну Гору, добра веза са Сарајевом и другим крајевима. Као трговачко насеље Горажде се спомиње 1379. године када се трговало са Дубровником и када су Дубровчани имали своје испоставе на свим важнијим друмовима у ондашњој Босни, па је таква испостава постојала и на мјесту данашењег Горажда.

Већи значај Горажде добија 1958. године када је изграђен пут Горажде-Тјентиште-Чемерно-Гацко-Дубровник. Прије рата, а према попису становништва из 1991. године град Горажде је имао 37.505 становника, а на подручју града Горажде данас живи око 32 000 становника.