У 15. колу Друге лиге Републике Српске група исток ФК „Леотар“ је у Сокоцу побиједио ОФК „Гласинац 2011.“ резултатом 0:1 (0:0). Овом побједом екипа из Полица овјерила је јесењу титулу и од најближег конкурента екипе „Дрине“ из Зворника бјежи четири бода.

Први су запријетили гости, али је шут Секуловића у деветом минуту искоса са 15 метара отиушао изнад гола. У истом минуту на другој страни најбоља прилика за домаћина, а у шанси се нашао њихов најбољи играч Шука. Први ударац одбранио је Перишић, а у другом покушају лопта је отишла изнад гола.

У других 45. минута гости су играли далеко ангажованије, ријешени да дођу до три бода. Имали су иницијативу и стварали су прилике. Једну од шанси искористио је Поповић у 80. минуту када је натрчао на одбијену лопту и искоса са десне стране лопта је пронашла пут у мрежу домаћина.

То је било 0:1, а до краја утакмице резултат се није мијењао.

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ – ФК „ЛЕОТАР“ ТРЕБИЊЕ
0:1 (0:0)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2019/2020
Коло:
XV
Стадион:
„Бара“
Гледалаца: 50

СУДИЈЕ:
Малетић Стефан (Бијељина)
Иконић Александар (Бијељина)
Марковић Слободан (Бијељина)

ДЕЛЕГАТ:
Остојић Велибор (Бијељина)

СТРИЈЕЛЦИ:

0:1 Поповић Дејан (79′)

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Ми.Пајевић, М.Пејановић, Нинковић (од 61′ Лиздек), Пр.Пајевић, Ми.Вујичић, Бунијевац, Н.Лукић (од 88′ Ћосић), Б.Лукић, Шука, Крешталица, А.Пејановић

ФК „ЛЕОТАР“

Перишић, Милић, Андрић, Шешељ (од 81′ Николић), Рамић, Зечевић, Пребирацевиц (од 89′ Шешељ), Бегенишић, Поповић, Ристић, Секуловић (од 68′ Симовић)