Футсалери Гласинца ремизирали са Брчко Здрављем

Аутор: Марко Мухаремовић

Футсал клуб „Гласинац“ Соколац и Клуб малог фудбала „Брчко Здравље“ подијелили су бодове у оквиру петог кола Прве футсал лиге Републике Српске, а утакмица је завршена резултатом 3:3.

Брчаци су први стигли до резултатске предности са којом одлазе на паузу између полувремена. У седмом минуту погодио је Милош Крсмановић. Наставак меч доноси отворенију игру оба тима и пет голова.

У првом минуту наставка виђена су два гола. Гласинац је преко Милинковића стигао до изједначења, а само пар секунди касније нову предност гостима из Брчког доноси Чавалић. Футсалери Гласинца успијевају се вратити у меч поготком Минића у 24. минуту. До краја сусрета Крсмановић је још једном затресао мрежу Сокочана, а поготком Дебелногића у 27. минуту постављен је коначан резултат 3:3.

Капитен и тренер екипе из Брчког Здравко Вујић изјавио је да је задовољан коначним исходом и освојеним бодом.

„Морали смо ову утакмицу играти без правог голмана на терену и прилагодити се тактици са играчем више у пољу. Лично ја нисам љубитељ таквог приступа али на овом мечу нам се исплатила таква игра. У наредном колу нама долази Радник и спремићемо се што боље за тај сусрет“ додао је Вујић.

Тренер Гласинца Предраг Добриловић истакао је да су они ушли са императивом побједе у утакмицу али да уз пуно промашених шанси и добру игру противника нису успјели остварити зацртани циљ.

Гласинац: Милош Пајевић, Дарко Гашевић, Дејан Дебелногић, Стефан Милинковић, Бојан Лукић, Владан Минић, Никола Рајић, Ненад Ђерић, Његослав Папић

Тренер: Предраг Добриловић

Брчко Здравље: Здравко Вујић, Марко Лукић, Милош Крсмановић, Горан Станкић, Изудин Чавалић, Недељко Мишковић, Мирко Мишковић, Жељко Митровић, Цвијетин Смиљанић

Тренер: Здравко Вујић