Фудбалери Фамоса савладали су у шестом колу Друге лиге Републике Српске група “Исток” комшијски Гласинац са 3:1, у утакмици у којој су доминирали од првог до задњег тренутка.

Фамос до гола стиже у 37. минуту утакмице. Анес Демировић је набацио из корнера, а Срђан Витковић, иако некарактеристично за њега, главом погађа за водство Моториста.

Само три минуте касније гости стижу до изједначења, практично из своје и једине озбиљније шансе на утакмици. Био је то слободан ударац, а највиши у скоку је капитен Милош Вујичић који доноси поравнање, што је уједно био и резултат првог полувремена.

Седам минута је у другом полувремену било потребно Фамосу да поново поведе. Играла се 52. минута када је Марко Марковић коначно успио да се упише у стријелце. Промашивао је у првим колима све што се могло и промашити, али овај пут се радовао. Борислав Отовић је прошао по страни, урадио готово све, а Марковићу је остао најслађи дио посла.

Коначних 3:1 поставља Тихомир Лаловић прекрасним голом. Играла се 66. минута када је Лаловић сјајно гађао даљи угао и погодио за најљепши тренутак меча, а уједно и резултат утакмице.

ФК „ФАМОС” ВОЈКОВИЋИ – ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011“ СОКОЛАЦ
3:1 (1:1)

Друга лига ФС РС – исток
Сезона:
2020/2021
Коло:
VI
Стадион:
„СЦ Војковићи”

СУДИЈЕ:
Барјактаревић Миле (Бијељина)
Лакић Горан (Брчко)
Капур Александар (Брчко)

ДЕЛЕГАТ:
Којовић Душко (Требиње)

СТРИЈЕЛЦИ:

1:0 Витковић Срђан (37′)
1:1 Вујичић Милош (40′)
2:1 Марковић Марко (52′)
3:1 Лаловић Тихомир (66′)

ФК “ФАМОС”

Терзић, Фргања, Ћеха, Блажић, Отовић (од 77′ Милинковић), Лаловић (од 83′ Мочевић), Витковић (од 88′ Суџум), Демировић (од 83′ Минић), Елез, Марковић (од 88′ Пурковић), Лучић

ОФК „ГЛАСИНАЦ 2011″

Крунић, Пр.Пајевић (од 59′ Крешталица), Деурић, Витомир, Дебелногић (од 74′ Лончаревић), Шука, Ми.Вујичић, Рајић, М.Пејановић, А.Пејановић (од 70′ Гашевић), Поповац