Републички штаб за ванредне ситуације Републике Српске донио је јутрос одлуку којом је дозвољено такмичење на отвореном, а тиме се и званично наставља сезона у Другој лиги РС – група Исток.

У складу са донесеном одлуком, ОФК ,,Гласинац 2011″ ће у сриједу, 28.априла, на свом терену одиграти заосталу утакмицу 18.кола против рогатичке Младост, а која се бори за опстанак у друголигашком друштву.

,,По фудбалским кулоарима и друштвеним мрежама, већ се могу чути и видјети коментари да је утакмица против Младости договорена и да се већ зна побједник овог меча. Овакве приче појављивале су се и раније у јавности али су се испоставиле неистинитим. Наиме, пред утакмицу 16. кола против ФК “Стакорина” из Чајнича могло се чути да је побједник утакмице већ познат, а подсјећамо да је меч на крају завршен подјелом бодова. Пред утакмицу против Пролетера из Дворова, која није одиграна, до нашег колектива стизале су разне дезинформације. Пуштањем у јавности оваквих прича очигледно неко жели да уруши углед ОФК “Гласинац 2011″. Нашим комшијама из Рогатице желимо срдачну добродошлицу у сриједу, а у фер и поштеној борби нека побиједи бољи, јер част и образ немају цијену” наводе из ОФК ,,Гласинац 2011″.

Утакмица између ОФК “Гласинац 2011” и ФК “Младост” Рогатица играће се на стадиону Бара са почетком у 17 часова, a судијску тројку чиниће Барјактаревић Миле, Иконић Александар и Тојић Бојан из Бијељине, док ће делегат утакмице бити Вуковић Мирослав из Гацка.