Број такмичара: 45
Број вођа екипа: 3
Број такмичара – ПАРА МОСИ: 0
Број вођа екипа – ПАРА МОСИ: 0
Руководство: 1

  • Спортске гране: атлетика, одбојка, кошарка, планинарство, мали фудбал, одбојка на пијеску
  • Спортске гране – ПАРА МОСИ: нема

Са падина Златибора најлепше поздраве свима доноси 60 спортисткиња и спортиста, који ће као и на ранијим Моси играма на најбољи могући начин и у правом спортском духу представљати своју општину. Чајетинци ће се надметати у 6 дисциплина.

Општина Чајетина сигурно по резултатима својих спортских клубова и по улагању у спорт свакако је најспортскија мала општина у Србији, а Златибор је и ове сезоне лидер спортског туризма у целом региону. Велики број екипа и појединаца из земље и иностранства се припремају на Златибору у сјајним условима.

Највећи успех у историји екипног спорта у општини Чајетина остварили су кошаркаши Златибора који су се пласирали у Кошаркашку лигу Србије – највиши ранг такмичења у Србији. И одбојкашице су сјајне, играју прву Б лигу а одличне сезоне имали су фудбалери који су чланови Прве лиге Србије, као и појединци у борилачким и другим индивидуалним спортовима.

Међу спортистима Чајетине је и Мирко Петровић, атлетски репрезентативац и вишеструки победник Моси игара, спортиста Моси игара у Прибоју и даље власник рекорда игара у трци на 3000 м.