Кошаркаши Младост-Булдогса, уписали су прву побједу у сезони. Булдогси су славили у гостима код Соколца, резултатом 86-63.

Меч није добро почео за Булдогсе. Соколац је сјајно отворио сусрет те су повели са 20-4. Међутим, екипа Александра Бокура пронашла је добар ритам. Серијом 11-0 вратили су се у игру. На крају је Соколац добио први период са 22-17. Соколац је чувао предност до средине другог периода. Булдогси потом праве преокрет, добро завршавају прво полувријеме и на одмор одлазе са пет поена предности.

У трећем периоду, Булдогси су заиграли фантастично у одбрани. На крилима сјајне одбране, Булдогси праве серију 17-2 и долазе до 20 поена предности. На крају су са 16 поена предности ушли у последњи период. Булдогси су одржавали водство у последњем периоду. Домаћи су покушавали да се врате али екипа Александра Бокура им није дала ни промил шансе за повратак и на крају су Булдогси рутински привели меч крају.

Булдогсе је до побједе предводио Немања Станковић са 22 поена, 13 асистенција и чак шест украдених лопти а Вељко Чечавац је додао 17 поена и 22 скоква. Печеница је предводио домаће са 25 поена.

Булдогси су сада на скору 1-3 док су домаћи на 0-4.